Klantenservice

Alle informatie omtrent onze producten is te vinden in deze webshop. Alle contactinformatie is te vinden bovenaan de website. Miner Discounter is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 20:30. We zijn dagelijks bereikbaar via telefoon, What’s app, sms en e-mail.

 

Levering

  • Verzekerde levertijd

Voor miner uit voorraad geldt een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Op onze webshop worden de miners aangeboden per batch. De leverdatum zal plaatsvinden tussen de data van de batch release + 5 werkdagen.

Voorbeeld 1: ‘Miner 2 – levertijd ongeveer 5 werkdagen
Levering bij de klant vindt plaats in 3 tot 7 werkdagen na betaling inclusief eventuele vertragingen.

Voorbeeld 2: ‘Miner 1 – batch 10-20 October
Levering bij de klant vindt plaats tussen 15 en 27 October.

  • Kosten

De verzendkosten binnen Nederland, Belgie en Duitsland zijn gratis. In de rest van Europa zijn de verzendkosten €29,95.

 

Mits er te laat geleverd wordt geld het volgende:

Door middel van een koopcontract bent u ervan verzekerd dat de miner op tijd arriveert. Mocht de levering laat plaats vinden, dan ontvangt u de dagopbrengst volgens www.asicminervalue.com + 10% per bestelde miner per dag late levering.  

Mocht u er voor kiezen de miner(s) zelf op te halen dan geldt er een verkorte levertijd.

 

Veilig betalen

Betalen kan met de volgende betaalmethoden:

payment-methods

Contante betaling tot €15.000 is ook mogelijk op afspraak.

 

Garantie

Gekochte miners hebben alleen de afgegeven fabrieksgarantie conform opgave fabrikant en vermeld bij de omschrijving van de miner. Miner Discounter geeft geen aanvullende garantie. Bij defect van een miner zal de dienstverlener contact opnemen met opdrachtgever om te overleggen wie contact opneemt met de leverancier. Kosten voor opsturen, evt. onderzoek en evt. reparatie met vervangende onderdelen of andere benodigdheden worden aan opdrachtgever voorgelegd en indien akkoord gefactureerd. Daarna zal de miner worden gerepareerd. Opdrachtgever heeft het recht een miner te vervangen binnen deze overeenkomst.

 

Retournering

Door de fluctuerende opbrengsten van de miners en de crypto markt is het niet mogelijk om een miner te retourneren. We beroepen ons hierbij op Artikel 10 – Uitsluiting herroepingsrecht uit onze algemene voorwaarden:

De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:

  1. Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen.